detector.media
25.12.2013 12:06
«Інтер» покаже власний докуфільм про новорічні «вогники»
«Інтер» покаже власний докуфільм про новорічні «вогники»

У п'ятницю, 3 січня 2014 року, телеканал «Інтер» покаже документальний фільм власного виробництва «Новорічний вогник. Коли всі вірять в диво». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Докуфільм вийде в ефірі о 10.25.

 

Режисер Володимир Ніколаєць, автори проекту Олексій Іванов і Дмитро Чепурних.

 

Документальний фільм складається з двох сюжетних ліній. Перша - це екскурс в історію «блакитних вогників», що з'явились в часи телебачення СРСР. Друга - розповідь про продакшн таких проектів на прикладі нового «вогника» власного виробництва «Інтера» «Ніч великих очікувань».

 

«"Блакитний «вогник" - один з головних елементів особливою новорічної атмосфери. Це казка для дорослих, без якої неможливе свято. Вона є частиною магії Нового року. Унікальність цієї казки полягає в тому, що вона змінювалася разом з часом. У цих новорічних програмах, як у дзеркалі, відбивалася епоха. І те, у що вірили люди, і те, про що вони мріяли. Але у всіх випусків "блакитного вогника" є і щось спільне. Це можливість повернутися в дитинство. Наївна віра в чари - в ту саму магію Нового року», - анонсує проект канал.

 

Нагадаємо, у новорічну ніч 31 грудня, о 23.00 «Інтер» покаже новорічний «вогник» власного продакшну «Ніч великих очікувань».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY