detector.media
24.12.2013 13:39
Новий канал не планує закривати проект «Ревізор» через звільнення Фреймут
Новий канал не планує закривати проект «Ревізор» через звільнення Фреймут

Новий канал не планує закривати проект «Ревізор» після звільнення і переходу на канал «1+1»  його ведучої Ольги Фреймут. Про це «Детектор медіа» повідомили у службі промо і піару телеканалу.

 

Зокрема, керівник департаменту промо й піару Нового каналу Ольга Балабан у коментарі «Детектор медіа» зазначила: «Мова про закриття «Ревізору» не йде».

 

Скоріше за все Новий канал продовжуватиме проект із новою ведучою. За словами пані Балабан, проект на 95% робила команда Нового каналу на чолі з директором творчого об'єднання Вікторією Бурдуковою та головним редактором Ганною Жижею, яка вже була у кадрі «Ревізору».

 

Водночас ведуча Ольга Фреймут помідомила «Детектор медіа», що не планує залишати ідею «Ревізору» і робитиме подібний проект на каналі «1+1».

 

«Ревізор» ніколи не закінчиться. Я передам його у спадок своїй доці. Я знаю, що Новий канал має права на програму «Ревізор» але Новий канал не має прав на Ольгу Фреймут. Я незалежна особистість. Я належу своєму глядачеві. І зміна каналу ніяк не вплине на мої телевізійні погляди та смаки», - сказала ведуча у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, 23 грудня прес-служба телеканалу «1+1» повідомила про те що Ольга Фреймут переходить  на канал і вестиме шоу «Голос країни. Перезавантаження».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY