detector.media
24.12.2013 13:25
У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»
У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»

На початку нового року канал «1+1» розпочне показу нового турецького серіалу «Асі». Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

В сюжет нової мелодрами - чергова історія драматичного кохання. У головній ролі -  актор Мурат Йилдірім, який зіграв роль Саваша в серіалі «Любов та покарання».

 

Сайт каналу коротко переповідає сюжет нового турецького серіалу «Асі»: «Це історія про красуню Асі. Її батько, колись дуже знатний фермер, розорився. Тепер він з останніх сил бореться за збереження своїх земель, якими його родина володіє протягом трьох поколінь, і достойне існування своєї сім'ї. Щоб "триматися на плаву" родині доводиться постійно тяжко працювати. Асі теж близькі сімейні турботи, вона також прив'язана до цієї землі. Вона гостро відчуває і розуміє мову природи. Навіть ім'я їй дано було завдяки річці Асі, яка протікає в тій же місцевості. Ситуація в родині різко змінюється коли в рідні місця через багато років повертається молодий чоловік Демір - багатий, красивий і гордий. У рідних землях похована таємниця його сім'ї, яка і стане причиною безлічі конфліктів між двома сім'ями, і кардинально змінить їхнє життя. Чи впізнають Асі й Демір одне одного через багато років? Чи зможе їхнє кохання перебороти родинні ворожнечі і помирити цілі покоління?».

 

Про дату початку показу серіалу «Асі» і про слот канал «1+1» наразі не повідомляє.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  турецький серіал  «Любов та покарання» почав виходити на «1+1» у кінці вересня у пік-праймі о 20.30, але вже у жовтні  канал змінив програмування, і стрічка «Любов та покарання» почала транслюватись о 17.10.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію  формату турецького серіалу Ezel.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY