detector.media
24.12.2013 12:56
Фреймут заявляє, що звільнилася з Нового, але «зобов’язання перед каналом будуть виконані»
Фреймут заявляє, що звільнилася з Нового, але «зобов’язання перед каналом будуть виконані»

Телеведуча Ольга Фреймут запевняє, що формально вже звільнилась з Нового каналу і «душею вже на «1+1». Про це вона  сказала у коментарі «Детектор медіа», спростовуючи інформацію керівника департаменту промо й піару Нового каналу Ольги Балабан, яка повідомила, що контракт з ведучою ще не розірваний.

 

«Керівництво знало про те, що я співпрацюю з "1+1" у проекті "Голос країни". Але моє зобов'язання зняти для Нового каналу "Ревізор" і пост-шоу проекту залишається незмінним. Я керівництво і Новий канал не обманювала. Усе, що я пообіцяла, буде відзнято»,  - заявила ведуча.

 

Пані Фреймут зазначила, що вже повернулась із зйомок нових випусків проекту «Ревізор» і зараз працює над пост-шоу: «Тілом я зараз на Новому каналі, а душею - на "1+1"».

 

Також Ольга Фреймут вважає, що робота над «Голосом країни» є історичним моментом в її біографії. «Мені дуже приємно, що "1+1" довірив мені вести найважливіший проект сезону», - сказала вона.

 

За словами Ольги Фреймут, вона вже обговорила з командою талант-шоу «Голос країни» образ ведучої, поведінку в кадрі. Вихід проекту запланований на початок лютого.

 

Окрім «Голосу країни», на «1+1» Ольга Фреймут працюватиме над новими  соціально-розважальними проектами. Про це вона розказала у коментарі «Детектор медіа».

 

За її словами ці проекти заплановані на осінній сезон, поки що деталі не розкривають. «Вони для мене казково цікаві як для особистості, і як для ведучої.  Це моя улюблена ніша соціально-розважальні проекти. Я люблю соціалку, яка не вводить у депресію, а допомагає з неї виходити. "1+1" запропонував мені саме такі проекти. Зараз над ними ми працюємо», - сказала пані Фреймут.

 

Нагадаємо,  23 грудня прес-служба телеканалу «1+1» повідомила про те що телеведуча Ольга Фреймут переходить  на канал і вестиме шоу «Голос країни. Перезавантаження».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY