detector.media
24.12.2013 12:04
Star Media почала знімати другий сезон серіалу «Метод Фрейда» з Охлобистіним
Star Media почала знімати другий сезон серіалу «Метод Фрейда» з Охлобистіним

Компанія Star Media розпочала зйомки другого сезону детективного серіалу «Метод Фрейда». Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Другий сезон телесеріалу йтиметься про розслідування злочинів, у скоєнні яких підозрюють жінок. У результаті виявляється що жінки, якими б не були їх вина та участь у вбивстві, є жертвами обставин. «Дії жінки - завжди захисна реакція на несправедливість життя, недосконалість світу, створеного чоловіками для самих себе і організованого за чоловічими законами», - анонсує стрічку продакшн.

 

Автор ідеї: Володимир Дьяченко. Автори сценарію: Володимир Дьяченко, Микола Анашкин, Володимир Боровий, Олександр Васютинський, Юрій Гречаний, Кирило Плетнер, Сергій Кощєєв, Олексій Френкель.

 

Режисер-постановник Іван Стаханов, оператор-постановник Сергій Блєднов. Виконавчий продюсер Філіп Брусникін, продюсери Дар'я Лаврова, Влад Ряшин. У ролях: Іван Охлобистін, Наталія Антонова, Олексій Гришин, Артур Ваха, Роман Полянський, Ольга Дібцева, Тетяна Лютаєва.

 

Нагадаємо, «Метод Фрейда» - це 12-епізодний серіал з Іваном Охлабистіном в головній ролі. У лютому стрічка вийшла вийшов в ефірі каналу СТБ.  У центрі подій нового серіалу - психолог за освітою, цивільний чоловік із прізвищем Фрейдін, що працює спеціальним консультантом при слідчому відділі прокуратури.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY