detector.media
24.12.2013 11:02
З вагонів київського метро вилучать рекламні монітори
З вагонів київського метро вилучать рекламні монітори

У вагонах Київського метрополітену демонтують  монітори у вагонах поїздів, на яких демонструвалась реклама та інша інформація. Про це повідомляє прес-служба «Київського метрополітену».

 

Демонтаж моніторів відбудеться на підставі наказу від 18.11.2013 № 296 Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про перелік спеціальних конструкцій, які підлягають демонтажу».

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі «Київського метрополітену», у згаданому наказі  не вказується причина демонтажу моніторів. Наразі вони усі вимкнені, трансляція на моніторах припинена і незабаром вони будуть вилучені з вагонів.

 

«Зазначимо, що КП «Київський метрополітен» не є власником даних відео-інформаційних систем, а лише є балансоутримувачем рухомого складу, в якому вони розміщені. Тому підприємство зобов'язане виконати зазначений наказ Департаменту суспільних комунікацій КМДА», - йдеться у повідомленні «Київського метрополітену».

 

Наразі «Детектор медіа» намагається з'ясувати у КМДА, з якою метою демонтуватимуть  рекламні монітори у вагонах столичного метро.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY