detector.media
23.12.2013 12:45
Телеканал ТВі у новорічну ніч покаже «Зелений вогник» власного продакшну
Телеканал ТВі у новорічну ніч покаже «Зелений вогник» власного продакшну

31 грудня телеканал ТВі покаже   розважальний проект власного виробництва «Зелений вогник з Антіном Мухарським». Про це під час чату на «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Вадим Гарнаєв.

 

Проект стартує о 20.00 і триватиме до 00.00.


«За 22 роки незалежності  Україна змінювалась. І кожен рік має свої особливості, фішки, музичних виконавців  тощо. У нашому проекті  ми аналізуватимемо та згадуватимо ключові події кожного року. Наприклад, такого-то року популярним виконавцем був той-то, усі ходили в малинових піджаках, і ми згадуємо про ці події», - розказав пан Гарнаєв.


За його словами, цей проект можна охарактеризувати як культурно-історичний стьоб. Проект вже відзнятий.

 

«Ця программа буде достатньо легка та весела. Ідея в тому, що ми вмикаємо не «іронію долі» та «блакитний вогник», а «Зелений вогник». У ньому усі говорять українською, він присвячений і незалежності України у тому числі», - зазначив він.

 

Також, 31 грудня  вийде спецвипуск шоу «Ранкові курасани», а у денних слотах  - прямоефірне шоу з ведучим Віталієм Півоваром.

 

«На свята ми вирішили не перевантажувати глядачів політикою, тому буде більше розважального контенту», - зазначив  пан Гарнаєв.

 

Нагадаємо, з червня на ТВі виходить авторський проект актора та музиканта Антона Мухарського «Зелена лампа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY