detector.media
22.12.2013 10:40
«Дорожній контроль»: в активіста вистрілили, вимагаючи флешку з відео Дзиндзі
«Дорожній контроль»: в активіста вистрілили, вимагаючи флешку з відео Дзиндзі
21 грудня 2013 близько 23-00 в районі площі Шевченка у Києві було скоєно напад на активіста «Дорожнього контролю» Володимира Моралова. Невідомі вимагали у нього віддати їм флешкарту з відеокамери журналіста Андрія Дзиндзі, повідомляє «Дорожній контроль».
 
За цією інформацією, нападники заблокували автомобіль пана Моралова. Вони проникли в салон і перетягли активіста на заднє сидіння. «Володимир почав відстрілюватися зі свого пістолета - одна куля потрапила в невідомого, друга потрапила в лобове скло. Після цього у активіста відняли пістолет», - зазначає сайт.
 
Потім, пише видання, пана Моралова «витягли з машини, відвели на 20 метрів, приставили пістолет впритул і запитали - де точно мешкає Андрій (Дзиндзя. - ТК), де флешка, де вся апаратура і де Гончаренко (журналіст  «Дорожнього контролю»)».
 
 
 
За даними ДК, після того як пан Моралов відповів «не знаю», у нього вистрілили впритул, а тоді повністю спалили автомобіль.
 
Нині активіст перебуває у лікарні.
 
Нагадаємо, за рішенням суду пана Дзиндзю було затримано на два місяці.  Йому інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом -  викрадення бульдозера для спроби штурму Адміністрації президента.
 
Раніше, 20 грудня, Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою адвоката Андрія Дзиндзі Віктора Смолія, якого звинувачують в замаху на життя судді, який обирав запобіжнийх захід для пана Дзиндзі.
 
«Детектор медіа»
Аудіо, фото- http://roadcontrol.org.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY