detector.media
21.12.2013 14:24
Запорізькі журналісти закликали мера до відкритості: «Сін, досить ховатися!»
Запорізькі журналісти закликали мера до відкритості: «Сін, досить ховатися!»

20 грудня на сесії Запорізької міської ради запорізькі журналісти в ложі преси розвісили плакат з вимогою відкритості міського голови. Про це повідомляє «Запорожье. Комментарии».

 

Плакат з написом: «Сін, досить ховатися! Вимагаємо відкритості!» вивісив з ложі преси головний редактор газети «Суботу плюс» Богдан Василенко. «Детектор медіа» він пояснив акцію тим, що вже два місяці ані мер, ані його заступники не проводять прес-конференції, а понад півроку журналісти не можуть отримати відповіді на інформаційні запити - приходять або відписки, або відмови. «Під час рідкого "доступу до тіла" чиновників вони відповідати на гострі запитання просто відмовляються (був випадок, коли директор нашого об'єднаного ЖКГ-підприємства КП "Основание" втік від мене в туалет мерії)», - розповів пан Василенко.

 

По завершенні сесії міський голова Запоріжжя Олександр Сін відреагував на плакат, пише «Запорожье. Комментарии». Він сказав: «Встаньте ті, хто розвісив цей плакат». Після цих слів встали Богдан Василенко та ще один журналіст його видання. Мер заявив: «Я не ховаюся» і запросив журналістів до себе в кабінет.

 

Зі слів Богдана Василенка, акція закінчилася невеликою перепалкою в кабінеті мера та його черговою обіцянкою, що до наступної середи він дасть відповідь на першу партію запитів, на які раніше не було відповіді. «Хоча віри у щирість Сіна в мене немає», - додав пан Василенко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - vk.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY