detector.media
19.12.2013 14:47
«National Geographic Україна» запустив iPad-версію
«National Geographic Україна» запустив iPad-версію
Перший випуск – безкоштовний

Журнал «National Geographic Україна» запустив мультимедійну версію для планшетів iPad. Перший грудневий випуск користувачі можуть завантажити безкоштовно. Про це повідомляє видавець журналу - Sanoma Ukraine.

 

Видавець наголошує, що «National Geographic Україна» став першим міжнародним журналом, що випустив iPad-версію українською мовою.

 

«Читачі iPad-версії отримають набагато більше, ніж просто журнал. Це буде цілий масив захоплюючої додаткової інформації, яка дозволить читачу практично побувати на місці подій», - зазначає головний редактор видання Ольга Вальчишен.

 

iPad-версія містить додаткові фотографії, відеосюжети та інтерв'ю з героями й авторами. Статті супроводжуються інтерактивною інфографікою, картами та іншими матеріалами. Зручний інтерфейс і нова платформа дозволяють користувачам отримати ще більше задоволення від вражаючих фотографій, динамічних відеосюжетів та інформативних ілюстрацій.

 

У грудні додаток з'явився в AppStore. Грудневе число можна закачати безкоштовно, інші номери доступні для закачування за $2,99. Нові номери будуть регулярно з'являтися в AppStore після появи друкованого видання. Такname="_GoBack">ож доступні квартальна, піврічна та річна передплати.

 

Нагадаємо, українська версія всесвітньо відомого науково-популярного журналу National Geographic виходить з квітня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY