detector.media
19.12.2013 10:26
23 грудня – презентація результатів моніторингу теленовин за грудень 2013

Міжнародний благодійний фонд «Академія української преси» запрошує журналістів і представників міжнародних організацій до участі в презентації результатів моніторингу теленовин за грудень 2013, яка відбудеться 23 грудня з 10.30 до 11.30 за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 6, Будинок кіно, Синя Зала (2 поверх).

 

Цим заходом Академія української преси продовжує серію зустрічей з журналістами та представниками міжнародних організацій, на яких будуть презентовані результати моніторингу провідних медіа України.

 

Мета моніторингу теленовин: виявлення міри доступу провідних політичних сил, персон та інституцій до мас-медіа; дослідження стандартів висвітлення подій, рівня якості інформування населення.

 

Фахівці АУП спільно з вченими Інституту соціології НАН України проводять контент-аналіз медіа з 2002 року.

 

Учасники презентації:

проф. Валерій Іванов, президент Академії Української Преси, проф., д.ф.н.

проф. Наталя Костенко, завідувачка відділу соціології культури і масової комунікації Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.

проф. Сергій Макеєв, завідувач відділу соціальних структур Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.

 

Організатори просять підтвердити участь Юлії Гузі, офіс-менеджеру АУП за тел: (063) 1420961 або електронною поштою info@aup.com.ua до 22 грудня.

 

Проведення дослідження стало можливим завдяки програмі «У-медіа» та підтримці американського народу. Інформація, представлена на семінарі, є відповідальністю Академії української преси та не обов'язково відображає точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та «Інтерньюз Нетворк».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY