detector.media
17.12.2013 17:41
На Житомирщині погрожували журналісту, який фіксував підкуп учасників мітингу (ФОТО)

14 грудня у місті Володарську-Волинському невідомі погрожували журналісту-фрілансеру Сергію Сіваченко (публікується під псевдонімом Павло Курганський). Про це він повідомив «Детектор медіа».

 

Близько 21.00 у Володарську-Волинському Сергій Сіваченко на центральній площі міста зафіксував факти підкупу громадян. Кілька осіб відмічали прибулих у автобусах із Києва, домовлялися з ними про режим оплати за перебування на столичних акціях. Помітивши в руках журналіста фотоапарат, троє чоловіків із загальної групи почали вимагати у нього технічний засіб, погрожували словами: «Зараз викличемо міліцію і тобі - капець!» .

 

«Не почувши чіткого представлення від досі невідомих осіб, я розвернувся та рушив убік. Переговоривши між собою, можливі куратори поїздки спробували мене наздогнати. Один з переслідувачів у цей час назвався прокурором Гонгало Йосипом Васильовичем, інший - Петренком», - зазначив пан Сіваченко.

 

Після того, як журналіста не вдалось наздогнати, переслідувачі на двох автомобілях підрізали його на тротуарі, після чого почали погрожувати побиттям.

 

Однак Сергій Сіваченко  звернувся до перехожих і фотографував нападників. Після цього вони пішли.

 

Місце, де сталася подія

 

Одна з машин нападників - державний номер АА 4796 ОЕ

 

Друга з машин нападників - державний номер АМ 4473 АК

 

Журналіст повідомив, що вирішив не звертатись до правоохоронних органів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY