detector.media
17.12.2013 15:03
18 грудня у «Прицілі» – Слава Вакарчук. Долучайтесь до дискусії у Facebook і Twitter
18 грудня у «Прицілі» – Слава Вакарчук. Долучайтесь до дискусії у Facebook і Twitter
Завтра о 12:00 на «Відеотеці» - третій випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним

18 грудня о 12:00 на «Детектор медіа» вийде третій випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним. Тема цієї онлайн-трансляції - «Чи є життя після Євромайдану?». Ми запросили взяти участь у цій дискусії головного редактора газети «Коммерсантъ-Украина» Валерія Калниша, громадську активістку та ведучу 5-го каналу Вікторію Сюмар, а також лідера «Океану Ельзи» Святослава Вакарчука та ще одного відомого фронтмена Євромайдану. Його ім'я ми змушені поки тримати у таємниці, чекаючи від нього остаточного підтвердження участі.

 

Ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії у завтрашньому обговоренні. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці «Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Рахманіншоу. За допомогою цих же каналів зв»язку інтернет-аудиторія має можливість ставити свої запитання безпосередньо під час прямого ефіру «Прицілу».

 

Після завершення випуску ми підготуємо окремий відеоматеріал, у якому ведучий Сергій Рахманін дасть свої відповіді на ті питання, на які не встигнуть відповісти експерти під час прямого ефіру.

 

Нагадаємо, що цей випуск «Прицілу» можна буде переглянути в ефірі західноукраїнського телеканалу ZIK 19 грудня о 19:50.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY