detector.media
12.12.2013 12:21
Услід за інтернет-виданням LB.ua функцію коментарів вимкнули Liga.net та «Главком»
Услід за інтернет-виданням LB.ua функцію коментарів вимкнули Liga.net та «Главком»

Інтернет-видання Liga.net та «Главком» тимчасово вимкнули функцію коментарів на своїх сайтах. Про це повідомляє кожне з видань на своїх ресурсах.

 

Вимкнення функцій коментарів видання пояснюють численними повідомленнями користувачів, які закликають до насильства та  дестабілізації ситуації в країні.

 

Також видання закликають користувачів долучатись до обговорення  їх публікацій у мережі Facebook та обіцяють згодом відновити коментування на сайтах.

 

«Це обмеження діятиме до стабілізації обстановки в країні. Для всіх читачів, бажаючих обговорити наші публікації, ми залишаємо цю можливість на сторінці в Facebook», - пише редакція «Главком».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 6 грудня інтернет-видання LB.ua тимчасово вимкнуло функцію коментарів на сайті через користувачів, які у своїх коментарях закликають до насильства, протиправних дій, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна вважає, що такі провокативні коментарі можуть бути використані для тиску на видання шляхом відкриття кримінальних справ про заклики до насильства та особистих погроз.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY