detector.media
11.12.2013 19:09
«Ранкові курасані» на ТВі змінили формат, протестуючи проти розгону Євромайдану
«Ранкові курасані» на ТВі змінили формат, протестуючи проти розгону Євромайдану

Журналісти і ведучі ранкового шоу каналу ТВі «Ранкові курасани» оголосили мовчазний протест діям, спрямованим проти мирних зібрань на Євромайдані. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

12 грудня замість звичного формату шоу в ефірі наживо транслюватимуться події на Євромайдані у Києві,. Ведучі замість звичних привітань та спілкування з аудиторією майже увесь час мовчатимуть і лише зачитуватимуть важливі новини та коментуватимуть перебіг акції протесту.

 

«За тих умов, які склалися в Києві минулої ночі, команда не бажає залишатися осторонь громадянського життя країни. На знак підтримки мільйонів українців, котрі всупереч обставинами продовжують виходити на Євромайдани, 12 грудня з 7.00 до 10.00 в прямому ефірі телеканалу ТВі  «Ранкові курасани» оголошують мовчазний протест. Протест будь-яким діям, які порушують право українців на мирні зібрання, на висловлення своєї громадянської позиції та на захист інтересів України. Ведучі програми вийдуть у прямий ефір, однак не працюватимуть за стандартним форматом шоу», - йдеться у заяві колективу каналу.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY