detector.media
11.12.2013 14:02
«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі
«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі

Кабельний оператор «Воля» не вимикав  5 канал із мережі. Про це «Детектор медіа» повідомила спеціаліст зі зв'язків з громадськістю компанії «Воля»  Катерина Ляхова.

 

Після повідомлення 5-го каналу про вимкнення його з кабельної мережі співробітники «Волі» провели перевірку своїх технічних дирекцій у всіх містах України. За словами пани Ляхової, проблем із трансляцією 5 каналу у «Волі» виявлено не було.

 

Водночас кабельний оператор звернувся з проханням до своїх користувачів повідомляти про будь-які проблеми у мережі: «Нам дуже важливо отримувати подібні відгуки від наших користувачів. Ми оперативно намагатимемося допомогти у вирішенні питань, пов'язаних з трансляцією каналу. Просимо вас звертатися за допомогою до онлайн-підтримки для оперативного вирішення питань».

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі 5-го каналу, наразі відділ з розвитку мережі продовжує розслідування вимкнення мовника із мережі. Працівникам каналу вдалося встановити, що 5 канал відключено у деяких користувачів кабельного оператора «Тріолан».

 

Як писала «Детектор медіа», за інформацією генерального продюсера 5-го каналу Юрія Стеця, в Івано-Франківську та області кабельні оператори почали вимикати 5 канал із своїх мереж. У прямому ефірі в новинах канал повідомив з посиланням на своїх глядачів, що в центрі Києва сигнал відсутній. Також 5 канал повідомив, що немає його в мережі цифрового ефірного телебачення провайдера «Зеонбуд» і в кабельній мережі «Воля».

 

Нагадаємо, 5 канал - один з мовників, які наживо транслював події з Євромайдану в Києві, де силовики у ніч на 11 грудня намагались зачистити територію від мітингувальників, а також штурмували Київську міську державну адміністрацію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY