detector.media
09.12.2013 13:50
У навчанні майбутніх криміналістів використають цикл програм НТН «Таємниці кримінального світу»
У навчанні майбутніх криміналістів використають цикл програм НТН «Таємниці кримінального світу»

Білоцерківське училище професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України звернулося до телеканалу НТН з проханням надати цикл передач «Таємниці кримінального світу» для навчання студентів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Таємниці кримінального світу» - цикл документальних фільмів, які розповідають про кримінальну субкультуру. У фільмах використані матеріали архівів міліції, хроніка та постановочні зйомки.

 

Директор з виробництва телеканалу НТН Сергій Мамаєв зазначив, що однією з головних особливостей проекту є його інформаційна складова та реальні герої, які відкривають завісу кримінальної субкультури з власного досвіду.

 

Звернення від навчального закладу, який готує кадри для Державної кримінально-виконавчої служби України з проханням надати їм фільми циклу «Таємниці кримінального світу» - ще одне підтвердження якості підготовленого матеріалу. Дуже приємно, що наші роботи будуть демонструватися, як посібник. Подібне визнання професіоналів дорожче будь-яких нагород і премій», -  коментує пан Мамаєв.

 

«Цикл передач «Таємниці кримінального світу» є гарним посібником у розгляді навчальних питань, які стосуються психології формування злочинної поведінки, а також факторів криміналізації особистості в умовах соціальної ізоляції. Завдяки циклу передач «Таємниці кримінального світу» вдалося більш якісно реалізувати практичну складову навчального процесу та підвищити рівень мотивації слухачів до вивчення вищевказаних питань», - розповів начальник циклу психолого-педагогічних дисциплін, підполковник внутрішньої служби Сергій Замула.


Нагадаємо, перший сезон проекту «Таємниці кримінального світу» транслювався  в ефірі НТН навесні цього року, восени НТН запустив другий сезон.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY