detector.media
07.12.2013 17:06
З Першого національного звільнився ще один журналіст
З Першого національного звільнився ще один журналіст
кореспондент програми «Підсумки дня» Ярослав Тракало

З Першого національного телеканалу через незгоду з редакційною політикою каналу звільнився ще один журналіст, кореспондент програми «Підсумки дня» Ярослав Тракало. Цю інформацію «Української правди» він підтвердив «Детектор медіа» особисто, уточнивши, що заяву подав напередодні увечері.

 

«Я пішов з тієї ж причини, що і мої колеги, - сказав пан Тракало в коментарі Детектор медіа. - Вважаю, що канал, який фінансується коштом платників податків, має висвітлювати новини якщо не об`єктивно, то хоча б збалансовано. І не давати в ефір інформацію про побитих дітей на євромайдані для мене те ж саме, що розділяти позицію влади.

 

Як розповів журналіст, він та колеги піднімали питання під час спільних зборів із керівництвом Першого національного, які відбулися на початку минулого тижня. «Відтоді нічого не змінилося», - сказав Ярослав Тракало.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа» на каналі, після зборів колективу 2 грудня керівництво пообіцяло давати в новинах більше балансу й дотримуватися стандартів, однак поліпшення редакційної політики не відбулося. Відтак, ще декілька журналістів Першого національного розглядають можливість звільнитися.  

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 6 грудня з Першого національного каналу через незгоду з редакційною політикою звільнилися двоє журналістів - спеціальний кореспондент ТВО інформаційно-аналітичних програм Ігор Меделян і кореспондент цього ж ТВО Сергій Лефтер.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY