detector.media
07.12.2013 13:06
Прес-служба президента спростовує інформацію про вступ України до Митного союзу

Прес-служба президента Віктора Януковича спростовує інформацію журналіста The Economist Едварда Лукаса. Напередодні кореспондент із посиланням на власні джерела поширив у  Twitter повідомлення, що президент України у п’ятницю підписав угоду з Росією щодо приєднання до Митного союзу.

 

Прес-служба глави держави зазначає, що під час зустрічі президенти України та Росії обговорили питання двостороннього співробітництва, а питання приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. «Жодних документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося», - йдеться у повідомленні.

 

Натомість, за даними прес-служби, під час зустрічі Віктора Януковича та Володимира Путіна увагу було приділено таким питанням двостороннього співробітництва, як розвиток співпраці у промисловості, високотехнологічних галузях та фінансово-кредитній сфері.

 

Разом з ти, як повідомляється, «особливу увагу було приділено співробітництву України та Росії в енергетичному секторі. Питання розглядалися, зокрема, й у контексті підготовки до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії».

 

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив РІА «Новості», що під час робочої зустрічі президентів у Сочі  питання про можливість приєднання України до Митного союзу не порушувалося.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY