detector.media
06.12.2013 19:41
Суд арештував Дзиндзю на два місяці
Суд арештував Дзиндзю на два місяці
Йому інкримінують ч. 3 ст. 286 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя та здоров'я потерпілим)

Шевченківський районний суд міста Києва не відпустив журналіста й активіста сайту і громадської організації «Дорожній контроль» Андрія Дзиндзю на поруки народних депутатів, а натомість обрав для нього запобіжний захід - утримання під вартою протягом двох місяців. Про це стало відомо з прямої трансляції повідомляє Hromadske.tv.

 

Присутні в залі накинулися на суддю Володимира Бугіля, їх стримали працівники спецпідрозділу «Грифон».

 

За даними джерел Hromadske.tv, в Андрія Дзиндзі вдома пройшов обшук і нібито було знайдено відео, на якому видно, хто саме керує молодими хлопцями, які керували бульдозером, і хто веде цю акцію.

 

Як писала «Детектор медіа», Андрія Дзиндзю затримали 5 грудня як людину, яка «причетна до подій, пов'язаних з бульдозером». Пан Дзиндзя сказав, що не керував трактором під час штурму Адміністрації президента 1 грудня, а виліз на нього тільки тому що звідти був гарний ракурс для зйомки.

 

Нагадаємо, що раніше Шевченківський райсуд міста Києва на два місяці арештував співзасновника дніпропетровської газети «Лица» Валерія Гарагуца, якому інкримінують участь у масових заворушеннях біля Адміністрації Президента 1 грудня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY