detector.media
06.12.2013 17:40
ТРК «Моріон» з Євпаторії заявляє, що через тиск місцевої влади може припинити мовлення
ТРК «Моріон» з Євпаторії заявляє, що через тиск місцевої влади може припинити мовлення

Телерадіокомпанія «Моріон» з Євпаторії може припинити ефірне мовлення. Причина - непродовження місцевою владою терміну оренди нежитлових приміщень. Про це йдеться в повідомленні колективу каналу.

 

Напередодні було арештовано й повністю заблоковано рахунки телекомпанії, навіть для оплати податків та заробітної плати.

 

На думку колективу, неподовження договору без пояснень причин є наслідком «правдивої подачі інформаційних матеріалів про діяльність місцевої влади».

 

Приміщення було надане представникам ВО «Свобода» під депутатську приймальню. Однак представники партії дозволи телекомпанії перебувати в ньому.

 

Однак, як ідеться в повідомленні каналу, 27-28 листопада була здійснена спроба рейдерського захоплення приміщення, у якому працює колектив ТРК «Моріон».

 

«Місцева влада, за підтримки прокуратури та виконавчої служби, намагалась здійснити рейдерське захоплення вищевказаного приміщення по вул. Некрасова , 43, м. Євпаторія, а саме, приймальню депутата ВР України Леонова Е.В. Спроба проникнення в приміщення з використанням газозварювального обладнання була відвернена лише після втручання керівників МВС міста», - зазначив Микола Філатов, директор ТРК «Моріон».

 

Згодом, 5 грудня, євпаторійська виконавча служба вжила чергову спробу вручити постанову про примусове виселення ТРК «Моріон» з нежитлових приміщень. Микола Філатов не підписав дану постанову.

 

«Детектор медіа» намагатиметься отримати коментар у міській раді Євпаторії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY