detector.media
06.12.2013 13:36
Лідери опозиції закликали журналістів бути об’єктивними
Лідери опозиції закликали журналістів бути об’єктивними

Лідер всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що державні телеканали - Перший національний та «Рада» - необ'єктивно висвітлюють події в країні в останні дні. Про це він сказав у відповідь на запитання журналіста «Детектор медіа».

 

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав українські телеканали об'єктивно висвітлювати події.

 

«Ми всі хочемо жити в нормальній європейській країні, де кожна людина може сказати своє слово і висловити свої бажання. І коли починають бити людей і давити на журналістів - це вже ознака поліцейської держави. Я впевнений, що українці не хочуть жити в таких умовах. Тому я звертаюся до всіх ЗМІ: будь ласка, будьте об'єктивними, висвітлюйте події, які відбуваються, й об'єктивно давайте коментарі. Ми розуміємо, що зараз іде важлива інформаційна боротьба, і в цю боротьбу втягнуті люди які, на жаль, не хочуть жити в європейській країні. Тому позиція журналістів надзвичайно важлива для майбутнього нашої країни», - зазначив він.

 

А лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк запевнив, що на зустрічі з європейськими правозахисними організаціями підніматиме питання щодо журналістів, які постраждали під час висвітлення акцій протесту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY