detector.media
06.12.2013 11:10
До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)
До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)

Співробітники УБОЗу, в будівлі якого перебуває журналіст «Дорожнього контролю» Андрій Дзиндзя, відмовилися пускати до затриманого народних депутатів, рідних і адвокатів. Про це повідомляє «Дорожній контроль».

 

На підтвердження цієї інформації видання наводить відеозапис.

 

 

 

 

«Співробітники УБОЗу одягли маски і, боячись показати свої обличчя, повністю заблокували вхід в приміщення. На місці були присутні журналісти та громадяни, які прийшли підтримати Андрія Дзиндзю. З моменту арешту 5 грудня 2013-го в 14:40 по сьогоднішній день, 6 грудня 7:40, міліція так і не показала журналіста «ДК» громадськості, в якому він стані - невідомо. На місце також виїжджали дипломати європейських країн, які пообіцяли посприяти вирішенню даної проблеми», - повідомляє «Дорожній контроль».

 

Сьогодні, 6 грудня, о 12:00 заплановано засідання Шевченківського районного суду міста Києва з обрання запобіжного заходу для Андрія Дзнидзі.

 

Напередодні «Дорожній контроль» повідомляв, що отримав достовірну інформацію від джерел у правоохоронних органах про те, що вночі планувалося вбити журналіста Андрія Дзиндзю.

 

Андрій Дзиндзя брав участь у висвітленні штурму Адміністрації президента 1 грудня. На відео, відзнятому очевидцями подій, видно, що журналіст перебував поряд з бульдозером, але увесь час проводив зйомку.

 

«Детектор медіа» звернулась до начальника прес-служби ГУБОЗ МВС України Ірини Лемешевої, яка обіцяла надати інформацію щодо Андрія Дзиндзі згодом.

 

Нагадаємо, Андрія Дзіндзю затримали 5 грудня як людину, яка «причетна до подій, пов'язаних з бульдозером». За інформацією «Дорожнього контролю», журналіст перебуває вбудівлі УБОЗ за адресою: вул. Горького (Антоновича), 114.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ua.korrespondent.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY