detector.media
05.12.2013 11:52
13-19 грудня – Фестиваль американського кіно «Незалежність» у Києві

13 грудня за підтримки Посольства США в Україні у кінотеатрі «Київ» стартує Фестиваль американського кіно «Незалежність».

 

Програма фестивалю, який пройде з 13 по 19 грудня, складається з номінантів та переможців кінофестивалів у Санденсі, Локарно, Берліні, Каннах. Гостями фестивалю стануть продюсери і режисери фільмів та програм.

 

Вперше в рамках фестивалю буде представлено проект Інді-Лаб - лабораторію підготовки фільмів від сценарію до кінцевої реалізації. Під час практичної сесії в листопаді 12 учасників проекту під керівництвом лауреата багатьох професійних премій у сфері журналістики та документалістики, одного з авторів газети «Нью-Йорк Таймс» Девіда Франса розробили сценарії і знімальні плани своїх фільмів. Під час фестивалю для учасників проекту пройде семінар, присвячений режисурі та монтажу документального фільму. 18 грудня учасники представлять готові роботи глядачам фестивалю.

 

У рамках Інді-Лаб також будуть проводитися заходи, відкриті для всіх бажаючих - практичні семінари, лекції американських гостей-документалістів, а також покази документальних фільмів фестивалю. В документальній програмі буде представлено 9 різнопланових фільмів. Покази документальної програми пройдуть безкоштовно в залі «Сінематека».

 

Фестиваль американського кіно відкриється 13 грудня у кінотеатрі «Київ» художнім фільмом режисера Олександра Пейна «Небраска». Програма художніх фільмів складається з кращих прем'єр цього року, серед яких: «Досить Сказано», «Комп'ютерні Шахи», «Станція "Фрутвейл" », «Короткий термін 12». 

 

Детальна інформація буде представлена ​​на сайті фестивалю aiffua.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY