detector.media
04.12.2013 13:36
Канал Business не випускає новини в ефір за рішенням гендиректора Дорофєєва
Канал Business не випускає новини в ефір за рішенням гендиректора Дорофєєва

Генеральний продюсер каналу Business Сергій Амелічев заявив, що  рішення про скасування виходу новин в ефірі приймав генеральний директор Дмитро Дорофєєв. Про це генпродюсер повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

За  його словами, редакція каналу Business працює у штатному режимі і готує випуски новин. Однак наразі невідомо, коли новини вийдуть в ефір і чи вийдуть взагалі. Рішення повинен прийняти гендиректор Дмитро Дорофєєв.

 

За інформацією «Детектор медіа», з каналу звільняється головний редактор Андрій Пробитюк, підставою для звільнення нібито стало скасування виходу новин. Однак, пан Пробитюк цю інформацію не підтвердив і зазначив, що наразі перебуває у відпустці, чи звільнятиметься після неї, поки що невідомо.

 

Сергій Амелічев також зазначив, що наразі ніхто зі співробітників не  залишає канал.

 

«Детектор медіа» намагалась отримати коментар у генерального директора Дмитра Дорофєєва, однак у приймальні повідомили, що він не коментуватиме невихід новин.

 

Нагадаємо, Business скасував усі випуски новин. В ефірі каналу у рубриці «Офіційний коментар» транслюються закільцьовані коментарі членів уряду та голів обласних державних адміністрацій з приводу ситуації в країні, а також у рубриці No Comment - відео штурмів Адміністрації Президента та Київської міської державної адміністрації. Члени уряду й губернатори заявляють про те, що Україна продовжує євроінтеграційний курс, а в Києві відбуваються політичні провокації.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», 2 грудня, з прес-огляду на каналі було знято інформацію, яка стосується незадовільного стану економіки України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY