detector.media
03.12.2013 14:55
Divan.tv безкоштовно почав транслювати 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь»
Divan.tv безкоштовно почав транслювати 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь»

1 грудня мультимедійний сервіс-провайдер Divan.tv відкрив з доступ до телеканалів, які показують в прямому ефірі альтернативний погляд на ситуацію в Україні: 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь». Про це йдеться на сайті сервісу.

 

Телеканали 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь»  будуть мовити через сервіс Divan.tv безкоштовно для усіх користувачів у всьому світі. Трансляції можна дивитись на сайті Divan.tv, по телевізору і за допомогою планшетів (Apple iOS і OS Android).

 

Як йдеться у повідомленні Divan.tv, безкоштовний доступ до трансляцій каналів було відкрито, щоб користувачі у всьому світі мали можливість слідкувати за подіями на Євромайдані в Україні.

 

«У зв'язку з тим, що в столиці України відбуваються найважливіші, можна сказати, історичні події, які низка міжнародних телеканалів показує не зовсім коректно і в спотвореному вигляді, компанія Divan.tv забезпечить користувачів, зокрема тих, хто знаходиться за межами України, вільним доступом до новин з Євромайдану в Києві», - йдеться в офіційній заяві компанії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY