detector.media
03.12.2013 11:33
Гільдія режисерів пропонує кінематографістам юридичну підтримку і просить не спотворювати інформацію
Гільдія режисерів пропонує кінематографістам юридичну підтримку і просить не спотворювати інформацію

Гільдія режисерів Національної спілки кінематографістів України закликає кінематографістів за будь-яких обставин дотримуватись  європейських фахових стандартів, проявляти непохитну громадянську позицію та не спотворювати інформацію щодо євромайданів. Про це йдеться у заяві за підписом голови Гільдії, режисера Володимира Тихого.

 

Об'єднання режисерів також пропонує кінематографістам, що фіксують події євро майданів, юридичну підтримку: «У випадку тиску на вас, шантажу чи погроз  з будь-якого боку,  звертайтесь у Гільдію, ми вам допоможемо юридично та морально».

 

«Детектор медіа» подає звернення Гільдії режисерів повністю:

 

«Шановні колеги!

 

Зараз в Україна відбуваються історичні події. Наш професійний обов'язок - бути в епіцентрі подій.  Це - частина професії.

 

Закликаємо за будь-яких обставин дотримуватись  європейських фахових стандартів, проявляти непохитну громадянську позицію. Не спотворювати інформацію, не поширювати чутки про події з будь-яких мотивів.  У випадку тиску на вас, шантажу чи погроз  з будь-якого боку,  звертайтесь у Гільдію, ми вам допоможемо юридично та морально.

 

Захистимо свою професію від дилетантів, провокаторів і чиновників.

 

Голова гільдії режисерів Національної спілки кінематографістів України

Тихий Володимир, directorsguildofukraine@gmail.com

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY