detector.media
30.11.2013 12:27
Пішла з життя Леся Ґонґадзе
Пішла з життя Леся Ґонґадзе

На 69-му році життя померла мати журналіста Георгія Ґонґадзе. Про це повідомдяється на сторінці Львівської міськради у Facebook.

 

Львів висловлює співчуття усім рідним та близьким з приводу втрати Лесі Гонгадзе. «Сьогодні після 04^00 Леся Гонгадзе відійшла у вічність», - зазначено у повідомленні.

 

Леся Ґонґадзе - донька українського патріота пана Корчака і дружина грузинського дисидента  Руслана Ґонґадзе. Коли у грудні 1991 в Тбілісі почалося повстання  проти Звіада Гамсахурдіа, пані Ґонґадзе була серед опозиціонерів, допомагаючи їм у щоденній роботі та доглядаючи за пораненими.

 

У серпні 1968-го  року Леся працювала стоматологом у військовій частині. Фахівець з післяопераційної реабілітації, двадцять один рік віддала інституту травматології.


Після зникнення її сина, відомого журналіста Георгія Ґонґадзе, вона активно включається у громадське життя в Україні. Мешкала у Львові.

 

Леся Ґонґадзе не визнавала факту смерті свого сина. До останнії днів вона боролася, аби суд назвав замовників злочину проти Георгія Ґонґадзе.

 

«Детектор медіа»  висловлює співчуття щодо втрати Лесі Ґонґадзе.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://zmi.com.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY