detector.media
29.11.2013 12:51
«Бурда-Україна» видаватиме журнали «Идеи вашего дома» та «Интерьер Магазин»
«Бурда-Україна» видаватиме журнали «Идеи вашего дома» та «Интерьер Магазин»

У грудні видавничий дім «Бурда-Україна» почне видавати журнали «Идеи вашего дома» та «Интерьер Магазин», які раніше випускав видавничий дім «Салон Пресс». Про це повідомляє прес-служба видавництва.

 

Перший номер журналу «Идеи вашего вома»  вийде 12 грудня , а перший номер «Интерьер Магазин»» - 13 грудня.

 

За даними TNS в Україні,  «Идеи вашего дома» - найбільш популярний  інтер'єрно -будівельний журнал в Україні, його тираж  складає 45 000 примірників.

 

«Интерьер Магазин» - періодичний каталог меблів, сантехніки та аксесуарів для дому . Журнал видається тиражем 12 000 примірників.

 

«Журнали «Идеи вашего дома» та «Интерьер Магазин» доповнять нашу лінійку інтер'єрно- ландшафтних видань, які на даний момент представлені спеціалізованими і інтерактивними журналами «Мой уютный дом», «Цветы в доме», «Дом в саду» та «Мой прекрасный сад». З одного боку, ми розширюємо асортимент продуктів для улюбленого читача , а з іншого - пропонуємо рекламодавцю додаткові можливості і формати комунікації зі своєю аудиторією», - сказала видавничий директор« Бурда-Україна» Олександра Паттурі.

Нагадаємо, 9 вересня видавничий дім Burda придбав у холдинга РБК видавничий дім «Салон Пресс». Вартість угоди в офіційному повідомленні компанії Hubert Burda Media не розкривається, однак, згідно з даними «Коммерсанта», вона може скласти $ 15-20 млн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY