detector.media
29.11.2013 11:29
Олена Пінчук заявляє, що не втручається у редакційну політику каналів StarLightMedia
Олена Пінчук заявляє, що не втручається у редакційну політику каналів StarLightMedia

Голова наглядової ради групи каналів StarLightMedia (СТБ, ICTV та Новий канал) Олена Пінчук запевняє, що не втручається в редакційну політику каналів медіахолдингу. Про це вона  сказала в інтерв'ю інтернет-виданню «Українська правда. Життя».

 

Відповідаючи на запитання журналіста, вона додала, що це - її свідоме рішення.

 

Також вона вважає StarLightMedia найефективнішою з усіх українських медійних груп.

 

«Український ринок зараз точно не в кращій формі. Ринок закупівель в два рази більше і дорожче, ніж ринок реклами, наприклад. Але наша група - найефективніша з усіх українських медіагруп. Ми на виробництво одного пункту рейтингу витрачаємо в два рази менше, ніж всі інші. І, я думаю, заробляємо більше, тому що у нас найпривабливіша для рекламодавця аудиторія. Ну, а далі - в принципі, звичайно, ситуація повинна бути більш здоровою», - переконана пані Пінчук.

 

На  запитання, чи буде StarLightMedia тяжіти до розважального телебачення, Олена Пінчук додала: «Чому ми повинні щось кудись розгортати? Мені здається, ми і так добре себе спозиціонували. У нас є розважальна аудиторія, у нас є чоловіче, є жіноча. Все, що потрібно рекламодавцю, у нас є».

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  генеральний директор StarLight Sales Андрій Партика прогнозує зростання обсягів продажів реклами на каналах групи StarLightMedia порівняно з минулим роком на 15%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY