detector.media
28.11.2013 14:24
Першими гостями програми Княжицького на «Еспресо.TV» стануть європарламентар, письменник і головред газети «День»
Першими гостями програми  Княжицького на «Еспресо.TV» стануть європарламентар,  письменник і головред газети «День»

Сьогодні, 28 листопада на каналі «Еспресо.TV» стартує авторська програма народного депутата Миколи Княжицького «Вечір з Миколою Княжицьким». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект виходитиме о 22.00 щочетверга.

 

Гостями першого ефіру будуть депутат Європарламенту від Польщі Павєл Коваль (Paweł Kowal), який очолює парламентську комісію з питань співпраці з Україною, а також - головний редактор гезети «День» Лариса Івшина і волинський письменник Володимир Лис.

 

На прохання «Детектор медіа» уточнити, чи продовжить канал мовлення на супутнику, прес-служба процитувала головного редактора Вадима Денисенка: «Ми продовжуємо виходити на супутнику у тестовому режимі, продовжуємо тестувати сигнал».

 

Раніше програма «Вечір з  Миколою Княжицьким» виходила на каналі ТВі.

 

Нагадаємо, 27 листопада Нацрада  не видала супутникову ліцензію  каналу Миколи Княжицького «Еcпpeсо.TV». За інформацією регулятора,  24 та 25 листопада було зафіксоване мовлення каналу з супутника без відповідної ліцензії. Головний редактор каналу Вадим Денисенко зазначив, що компанія не веде безліцензійної діяльності, а на супутнику канал виходить у тестовому режимі. Голова Нацради Володимир Манжосов наголосив, що така діяльність суперечить законодавству. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY