detector.media
28.11.2013 12:14
Хакери зламали пошту прес-секретаря Юлії Тимошенко і розсилають листи з антиєвропейським змістом
Хакери зламали пошту прес-секретаря Юлії Тимошенко і розсилають листи з антиєвропейським змістом

У вівторок 26 листопада, Марина Сорока, прес-секретар екс-прем'єрки Юлії Тимошенко, втратила контроль над своєю поштовою скринькою Gmail та акаунтом в соціальній мережі в Facebook. Про це пані Сорока повідомила кореспонденту агентства «Інтерфакс- Україна».

 

У середу, 27 листопада, з поштової скриньки sorokamarina@gmail.com журналістам почали надходити листи антиєвропейського змісту.

 

«Мені повідомили знайомі журналісти, що в 22.30 з поштової скриньки sorokamarina@gmail.com почалася  розсилка листів повністю антиєвропейського змісту про те, що Європа нібито здає Україну і т.д. - приблизно теж, що було напередодні на моїй зламаній сторінці в Facebook. Це фальшивка, до якої я не маю ніякого відношення. Я буду зараз зв'язуватися з адміністрацією Gmail з проханням заблокувати або видалити цю скриньку, тому що я її не контролюю», - розповідає пані Сорока.

 

На думку Марини Сороки,  за зламом її сторінки в Facebook і поштової скриньки стоїть влада.



«Контроль над сторінкою в Facebook я відновила, а з поштою розбираються зараз - вона в руках у зловмисників, у хакерів. Влада для тог,  щоб перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС, щоб заявити, що опозиція в цьому винна, використовує брудні  методи, користуючись послугами  хакерів, які зламують поштові скриньки.  Я прошу колег не використовувати інформацію з адреси sorokamarina@gmail.com», - пояснила пані Сорока.

 

Прес-секретар також додала,  що технічним фахівцям вдалося встановити IP-адресу, з якої була проведена атака.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY