detector.media
26.11.2013 12:51
На журналістку, яка знімала акцію з підтримки євромайдану в Чикаго, напав невідомий
На журналістку, яка знімала акцію з підтримки євромайдану в Чикаго, напав невідомий

Під час мирної акції на підтримку Євромайдану, яка відбулася 24 листопада в Чикаго, на на журналістку і співзасновницю медіапорталу діаспори Vidia Наталію Фігель напав невідомий. Про це повідомила журналістка у своєму профілі у Facebook.

 

Коли кореспондентка Наталія Фігель знімала сюжет про цю подію, з колони мітингувальників до неї підстрибнув невідомий чоловік і намагався розбити камеру.

 

«Сьогодні в Чикаго я відчула себе майже як на київському майдані. Прапори, скандування, сотні українців. Нестерпно хотілося, щоб Америка й Україна побачили це, а українці на майдані відчули підтримку мільйонів з діаспори. Але є одне "але". Невідомий мені чоловік під час мітингу намагався розбити мою відеокамеру. Чи такі провокатори пришвидшують шлях України в Європу? В одній руці він тримав плакат "За демократію в Україні", а іншою - бив журналіста», - написала пані Фігель.

 

Як згодом стало відомо, нападник пов'язаний з групою, яка систематично чинить тиск на даний ЗМІ, та був агресивно налаштований проти журналістки, про що він емоційно розповідав кільком учасникам мітингу перед нападом.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY