detector.media
23.11.2013 13:29
Під час виступу Азарова щодо євроінтеграції на «Шустер live» прибрали «градусник»
Під час виступу Азарова щодо євроінтеграції на «Шустер live» прибрали «градусник»
Таким чином телеаудиторія не могла слідкувати за індикатором рівня довіри глядачів у студії

Виступ прем`єр-міністра Миколи Азарова під час «Шустер live» 22 листопада в ефірі телеканалу «Інтер» не ілюструвався індикатором рівня довіри глядачів у студії.

 

Нагадаємо,  графічний «градусник» демонструє, наскільки глядачі студії ток-шоу поділяють сказане політиком чи депутатом. Раніше журналісти звинувачували редакцію «Шустер live» у тому, що індикатор довіри прибирають у випадках, коли слово надається представникам влади - у тому числі, Миколі Азарову. За припущеннями представників ЗМІ, таким чином від глядачів приховують негативну реакцію на виступи окремих гостей ток-шоу.

 

 

 

Виступ Миколи Азарова

 

 

 

 Виступ Олександра Єфремова

 

Пан Азаров розповів про стратегію уряду щодо Євроінтеграції. Зокрема, він зауважив, що угода про асоціацію з Європейським Союзом не передбачає можливості членства України в ЄС.

 

Як писала  «Детектор медіа»,  випуск «Шустер live» 22-го листопада було присвячено рішення уряду України щодо призупинення процесу підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС. Окрім пана Азарова, до студії завітали голова фракції партії «УДАР Віталія Кличка» Віталій Кличко, голова фракції КПУ Петро Симоненко, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, голова фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк та голова фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

 

Нагадаємо, з 22-го листопада на київському Майдані Незалежності тривають протести за участі тисяч людей. Вони вийшли висловити свою незгоду щодо рішення уряду призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. 

 

«Детектор медіа» звернеться по коментарі до представників «Савік Шустер студії».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://svit24.net, скріншоти з ток-шоу «Шустер live»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY