detector.media
21.11.2013 16:47
23 листопада - Марш українських журналістів проти безкарності
23 листопада -  Марш українських журналістів проти безкарності

23 листопада, у Всесвітній день проти безкарності українські журналісти проведуть у Києві Марш проти безкарності, щоб згадати колег, які загинули, виконуючи свій професійний обов'язок.

 

Організаторами акції стали Національна спілка журналістів України (НСЖУ) та Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ).

 

23 листопада об 11.30 у конференц-залі НСЖУ (вул. Хрещатик, 27 А) відбудеться прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню боротьби проти безкарності. Після проведення прес-конференції журналісти та представники медіаорганізацій пройдуть мовчазним маршем по Хрещатику на згадку про журналістів, убитих під час виконання службового обов'язку.

 

День боротьби проти безкарності відзначатиметься в Україні цього року в рамках Конференції з питань безпеки, свободи слова та розбудови сильних спілок та профспілок журналістів у Східноєвропейському регіоні, що проходить з 21 по 23 листопада у Києві. В конференції беруть участь керівники Міжнародної (МФЖ) та Європейської федерації журналістів (ЄФЖ), президент МФЖ Джим Бумела; президентЄФЖ, президент Данської спілки журналістів Могенс Бліхе-Б'єррегард; віце-президент ЄФЖ, секретар Російського союзу журналістів Надія Ажгіхіна та інші.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY