detector.media
20.11.2013 16:58
У конкурсі Нацради на частоту у Криму перемогли «Модне радіо», «Транс-М-Радіо» та ДТ «Крим»
У конкурсі Нацради на частоту у Криму перемогли «Модне радіо», «Транс-М-Радіо» та ДТ «Крим»

ТОВ «Студія Артекс» («Транс-М-Радіо»), державна телерадіокомпанія «Крим» та ТОВ «Телерадіокомпанія «Медіапрофіль» («Модне радіо») перемогли у конкурсі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на радіочастоти у Криму. Відповідні рішення регулятор прийняв на засіданні 20 листопада.

 

Телерадіокомпанія «Крим» отримала 105, 4 МГц у селищі міського типу Партеніт, 104, 6 МГц у Петрівцях, 91,3 МГц у Привітному.

 

«Транс-М-Радіо» перемогло у конкурсі на 100.2 МГц у селищі Кіровському. Представник компанії  зазначив, що отримавши  цю частоту компанія отримала покриття на усю територію Криму.

 

«Модне радіо» отримало право мовити  на 107, 2 МГц у Рибачому.

 

Нагадаємо, на усі ці частоти претендувало ТОВ «Телевізійна компанія «Атлант-СВ» («Радіо Мейдан»).

 

Регулятор не визначив переможця у конкурсі на частоту 102, 8 МГц у селищі Земляничному, хоча на неї  претендували ТОВ «Комунікаційне агентство «Сума технологій» («Радіо Блік») та ТОВ «Телевізійна компанія «Атлант-СВ» . Усі кандидати не набрали достатньої кількості голосів.

 

Після розгляду цих питань Нацрада  заслухала доповіді компаній-претендентів на  решту радіочастот в інших регіонах, однак голосувати за переможців вирішила 21 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY