detector.media
20.11.2013 16:36
Світлове оформлення шоу на Дитячому «Євробаченні-2013» у Києві створить Джеррі Аппельт
Світлове оформлення шоу на Дитячому «Євробаченні-2013» у Києві створить Джеррі Аппельт

Світлова концепція Дитячого «Євробачення-2013» створюватиметься за безпосередньої участі одного з провідних світових фахівців у галузі світлових шоу, німецького художника зі світла Джеррі Аппельта. Про це повідомляє прес-служба Національної телерадіокомпанії (НТКУ).

 

Німецький фахівець працюватиме у партнерстві з технічною командою НТКУ. Він відповідатиме як за загальну світлову концепцію шоу, так і за світлове оформлення кожного сценічного номеру.

 

Джеррі Аппельт має за плечима великий послужний список робіт: пісенні конкурси «Євробачення-2011» в Дюссельдорфі і «Євробачення-2012» в Баку, відкриття Олімпійських ігор у Сіднеї, відкриття і закриття Ігор Співдружності-2010 в Делі і Московського міжнародного фестивалю «Коло Світла» в 2011 році, а також багато інших масштабних видовищних проектів.

 

 

Нагадаємо, фінал дитячого пісенного конкурсу Європи відбудеться 30 листопада.

 

Як писала «Детектор медіа», сценарій для Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» напише  британський письменник і сценарист Алекс Воррал, режисером заходу стане естонський режисер Марек Міл.

 

Нагадаємо, участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору.

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть  співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY