detector.media
19.11.2013 13:50
Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко
Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко

Директором з реклами видавництва «Фокус Медіа» призначена Наталія Пащенко, яка раніше керувала продажами реклами в UMH publishing. Про це повідомляє прес-служба UMH publishing.

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби, до кінця року продажі реклами в тижневику «Фокус» здійснюватимуться «Фокус Медіа» і видавничим домом UMH паралельно. З 2014 року комерційний супровід тижневика «Фокус» повністю перейде до видавництва «Фокус Медіа».

 

До грудня 2012 року Наталія Пащенко працювала в UMH group на посаді заступника комерційного директора видавничого дому. Вона відповідала за продажі рекламних послуг в ділових журналах Forbes, «Фокус» і «Корреспондент», газетах «Комсомольська правда» і «Аргументи і Факти в Україні», телегайдах «Теленеделя» і «Телескоп» та інших виданнях UMH publishing.

 

«Зараз час змін, коли медіа повинні пропонувати рекламодавцям інноваційні рішення та якісний сервіс. «Фокус» буде саме таким - співпраця видання з рекламним ринком буде легкою та ефективною. Я вчилася в «школі» Бориса Ложкіна, і я вірю, що бізнес - це не пробувати, це робити», - розповідає пані Пащенко.

 

Як писала «Детектор медіа», генеральним директором видавничої компанії «Фокус Медіа», до якої входить журнали «Фокус», «Фокус. Красивая страна» та інтернет-ресурс focus.ua, з 1 листопада стала Марина Дерепа. На цю посаду її призначила група компаній Vertex United - новий власник «Фокуса».

 

Нагадаємо, 17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації та підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY