detector.media
18.11.2013 17:37
Каналу «Футбол» виповнюється 5 років
Каналу «Футбол»  виповнюється 5 років

Сьогодні, 18 листопада, телеканалу «Футбол» виповнюється 5 років. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За час існування каналу «Футбол», як повідомляє прес-служба  GfK, середній час його перегляду зріс більш ніж у 2,7 рази*, а частка телеперегляду збільшилася у 3,6 рази.

 

Канал транслює європейські ТОП-чемпіонати, Лігу чемпіонів та Лігу Європи, українську Прем'єр-лігу і Першу лігу. Також телеканал є офіційним мовником кваліфікаційних матчів Євро-2016, самого турніру Євро-2016 і кваліфікаційної стадії ЧС-2018.

 

Крім того канал «Футбол» займається власним виробництвом. В ефірі телеканалу виходять авторський проект Олександра Денисова «Великий футбол», інформаційно-аналітичні програми «Європейський Weekend» з Юрієм Розановим, «Ніч Лігі Чемпіонів», «Шлях до Турина», «Футбол Live», щоденні новини «Футбол News», авторська програма «Один на один з Гамулою», а також огляди чемпіонатів та футбольна документалістика.

 

З нагоди п'ятиріччя каналу директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов привітав телеглядачів та працівників: «Напередодні гри з Францією, у понеділок 18 листопада, виповнюється рівно 5 років телеканалу «Футбол». У цей день п'ять років тому розпочав своє мовлення перший в Україні тотально футбольний телеканал. Вітаю усіх наших телеглядачів зі святом футболу! І нехай великі перемоги українських команд радують усіх нас в ефірі телеканалу "Футбол" якомога частіше!».

 

Нагадаємо, наприкінці листопада телеканали «Футбол» і «Футбол+» презентують нове стратегічне позиціонування, брендинг і назву. Графічне оформлення ефіру  цих каналів буде єдиним, рівнозначним буде і програмування мовників: матчі всіх чемпіонатів і присвячені ним програми будуть розділені у паритетному співвідношенні - порівну між двома каналами. Також починаючи із січня 2014 року зміняться умови дистрибуції каналів для кабельних і супутникових операторів.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY