detector.media
18.11.2013 15:37
Головний редактор «Корреспондента» Віталій Сич йде з посади
Головний редактор «Корреспондента» Віталій Сич йде з посади

Віталій Сич, який до 18 листопада очолював журнал «Корреспондент», прийняв рішення залишити редакцію за взаємною згодою сторін. Виконуючим обов'язки головного редактора журналу «Корреспондент» призначений Андрій Овчаренко, що керував редакцією газети «Аргументи і факти в Україні». Про це повідомляє прес-служба UMH group.

 

«Я очолював журнал "Корреспондент" десять з половиною років і за цей час зробив все, що міг, аби перетворити видання на лідера ринку. Я раніше прийняв для себе рішення піти, про що завчасно попередив нових власників. Упевнений , що призначення нового редактора, що має великий досвід редакторської роботи, забезпечить наступність редакційної політики і збереження високих стандартів видання», - сказав Віталій Сич.

 

Андрій Овчаренко призначений виконуючим обов'язки головного редактора журналу «Корреспондент» з 18 листопада. Він зазначив , що перед ним стоять великі завдання, поставлені у зв'язку з об'єднанням редакції та сайту. «Пріоритетом у моїй новій посаді стане продовження традицій , закладених Віталієм Сичем», - підкреслив пан Овчаренко.

 

Наразі «Детектор медіа» намагається взяти коментар у Віталія Сича, але його телефон не відповідає.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Віталій Сич планував залишатися працювати головним редактором журналу «Корреспондент» щонайменше до того моменту, доки нові власники не вступлять у права. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Я залишаюся працювати головним редактором журналу "Корреспондент" як мінімум до того моменту, поки нові власники не набудуть права...Жодного втручання в роботу редакції в цей час, як і раніше, не буде. Це гарантує Ложкін і це гарантую я. Журнал "Корреспондент" задумувався як бізнес-проект у медіа, який повинен приносити прибуток. І він із цим завданням прекрасно впорювався останні 8-9 років. Але "Корреспондент" - не лише бізнес-проект. Понад 500 тис. осіб читають "Корреспондент" хоча б раз на півроку, і довіряють йому. Багатьох із цих людей я знаю особисто, значно більшу кількість людей я, звичайно, не бачив ніколи. Але я не збираюся зливати ані свою репутацію, на яку я працював 16 років, ані всіх цих людей», - написав він.

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіа холдингу вже пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY