detector.media
15.11.2013 23:58
До кінця року «Арґумент-кіно» транслюватиме короткометражні фільми виробництва України
До кінця року «Арґумент-кіно» транслюватиме короткометражні фільми виробництва України
Також у програмі - інтерв`ю з Володимиром Тихим, Михайлом Слабошпицьким, Романом Бондарчуком, Аксиньєю Куріною та іншими режисерами нової хвилі українського кіно
Протягом листопада-грудня 2013 року в програмі «Арґумент-кіно» демонструватимуться 35 короткометражних фільмів молодих українських режисерів. Про це повідомляє сайт проекту.
 
Усі ці стрічки були створені в рамках двох короткометражних проектів під назвами «Мудаки. Арабески» та «Україно, goodbye!».

Як ідеться в анонсі редакції, Свої фільми у програмі представлять самі творці, серед яких надхненник проектів, сценарист, режисер і продюсер Володимир Тихий, сценаристка Марися Нікітюк, а також режисери Юрій Ковальов, Віра Яковенко, Мирослав Слабошпицький, Дмитро Сухолиткий-Собчук, Євген Матвієнко, Аксинья Куріна, Валерій Шалига, Роман Бондарчук, Анатолій Лавренішин, Жанна Довгич та Юлія Шашкова.
 
Найближчого вікенду, у ніч із неділі на понеділок аудиторію телеканалу «1+1» познайомлять зі стрічками «Та це ж гімно», «Пам’яті Пітера», «Рано-вранці», «Свєта», «Гамбурґ» та «Янгол смерті». Також у програмі буде представлено інтерв’ю з Володимиром Тихим та Марисею Нікітюк. Початок - о 0:25. 
 
З програмою наступних показів можна ознайомитися тут
 
Як писала «Детектор медіа», починаючи з 11-го листопада редакція «Арґумент-кіно» розпочала показу низки українських фільмів сучасної доби. Відкрила його картина Єви Нейман «Будинок із башточкою»  виробництва «1+1 production».
 
«Детектор медіа» 
На фото - кадр зі стрічки Володимира Тихого «Рано-вранці» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY