detector.media
13.11.2013 12:10
Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл
Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл

Режисером Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» («Дитяче Євробачення»), що пройде у Києві 30 листопада,  стане естонський режисер Марек Міл. Про це повідомляє прес-служба Першого національного, що транслюватиме конкурс в Україні.

 

Як повідомляє прес-служба Першого національного, Марек Міл був двічі номінований Естонським суспільним мовником ERR як кращий режисер і отримав нагороди у 2007 і 2009 роках.

 

«Марек Міл живе в Естонії та працює на телебаченні з 1999 року. Пан Міл працює як в рамках спортивних трансляцій, так і музичних шоу, театральних вистав, різних ток-шоу та ігрових шоу не тільки на Естонському телебаченні, а й за кордоном. У рамках Кубка світу з лижних гонок, що проводився у 2003 році під егідою Міжнародної федерації лижного спорту FIS, Марек Міл був повною мірою задіяний у процес телетрансляції як другий режисер. У 2010 році Марек співпрацював з великою американською продакшн-компанією MTM Production. Досвід, набутий за роки роботи на різних майданчиках, втілився в роботу в такому великому проекті, як 37-й чемпіонат Європи з баскетболу, що проводився у 2011 році в шести містах Литви»,  - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як писала «Детектор медіа», сценарій для Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» напише  британський письменник і сценарист Алекс Воррал.

 

Нагадаємо, участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору.

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть  співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY