detector.media
12.11.2013 16:02
Міліція встановила можливого винуватця зриву показу «Відкритого доступу» у Донецьку
Міліція встановила можливого винуватця зриву показу «Відкритого доступу» у Донецьку

Міліція встановила особу, що могла бути причетною до зриву показу альманаху «Відкритий доступ» у кафе Smart House у Донецьку 1 листопада. Про це повідомляє прес-служба Донецького МУ ГУМВС України.

 

Нагадаємо, 1 листопада у Донецьку під час показу альманаху «Відкритий доступ» невідомий чоловік розлив смердючу рідину, через що глядачів довелося вивести з зали.

 

«Співробітниками міліції опитані відвідувачі кафе, встановлений учасник подій. Наразі призначені експертизи. Розслідування проводиться слідчим відділом Ворошиловського РВ», - повідомляє прес-служба правоохоронців.

 

Відомості про подію булозанесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст.296 КК України (хуліганство).

  

Як писала «Детектор медіа», за словами адміністратора, після інциденту в приміщенні кафе залишався стійкий запах тютюну. Він переконаний, що в приміщенні було розлито  концентрований нікотин. У прес-службі МНС Донецької області «Новостям Донбасса» повідомили, що речовина, яку розлили в кафе, нешкідлива. За словами рятувальників, висновки про те, що було розлито у залі, де показували «Відкртий доступ», зробила міліція.

 

Вперше у Донецьку «Відкритий доступ» намагалися показати глядачам 20-го травня. Тоді у кінотеатрі «Кінокульт» перед початком заходу вимкнули світло та повідомили, що відбулася аварія і електрики немає в усьому районі. Хоча, за даними організатори показу, сусідні будівлі були освітлені.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY