detector.media
12.11.2013 14:58
Серіал «Нюхач» на ICTV стартував вдало
Серіал «Нюхач» на ICTV стартував вдало

11 листопада прем'єра детективного серіалу «Нюхач» (виробництва студії  Film.ua) на каналі ICTV в середньому взяла рейтинг 4,2 %, частку 12,94%, за аудиторією 18-54, «50 тис.+».


За вибіркою «Вся Україна»,  рейтинг склав 4,43%, частка - 12,45%.

 

Серіал вийшов у слоті 20.12 - 22.20, дві серії поспіль.

 

Таким чином серіал «Нюхач» узяв показники, значно вищі за середні каналу. Минулого тижня (4-10 листопада) ICTV мав частку 7,62% за «50 тис.+» та 8,17% за «Всією Україною».

 

Також серіал частку слоту у порівнянні з минулим тижнем. Тоді о цій порі виходив в ефір проект «Братство десанту». 

 

Нагадаємо,  головний герой вертикального детективного серіалу  «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен  розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він  може розказати усе про людину: що вона їла, з ким спала, чи є у неї алібі.

 

Режисер серіалу Артем Литвиненко, продюсер Віктор Мирський, виконавчий продюсер  Андрій Ризванюк, автори сценарію Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило Кьяро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18-54  (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використано дані overnight. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY