detector.media
08.11.2013 13:27
Керівник інтернет-напрямку «Капитала» Петро Шевченко залишає видання
Керівник інтернет-напрямку «Капитала» Петро Шевченко залишає видання

Керівник інтернет-напрямку видання «Капитал» Петро Шевченко залишає свою посаду. Про це він повідомив особисто «Детектор медіа».

 

Сьогодні, 8 листопада, останній робочий день пана Шевченка в «Капитале». З його слів, його запросили працювати до великого холдингу керівником з розвитку мультимедійного проекту, який він поки не називає. Також пан Шевченко має власні бізнес-ідеї.

 

Хто саме обійме посаду керівника інтернет-напрямку в «Капитале», панові Шевченку невідомо.

 

У відділі маркетингу та PR «Капитала» «Детектор медіа» повідомили, що наразі відкрито вакансію. «HR-департамент ТОВ "Ділова преса країни" працює в цьому напрямку, а саме займається підбором і пошуком кандидатів на посаду керівника інтернет-напрямку газети "Капитал"», - сказала директор з маркетингу Ірина Пірог.

 

Нагадаємо, діловий портал capital.ua, очолюваний Петром Шевченком, стартував 27 серпня.

 

До запуску порталу пан Шевченко був заступником редактора відділу фінансів газети «Капитал». У минулому він працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», в Антимонопольному комітеті України, був ведучим ток-шоу «Детектор ринку» на Першому діловому каналі, головним редактором інтернет-видання «Минфин», згодом керував digital-напрямком у видавничому домі «Економіка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY