detector.media
07.11.2013 17:39
Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»
Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»

Компанія Film.ua розпочала зйомки другого сезону серіалу «Нюхач». Про це «Детектор медіа» розповіли у прес-службі кінокомпанії.

 

Другий сезон, так само як і перший, складатиметься з восьми серій.  Зйомки розпочались у жовтні і триватимуть до кінця року. За цей час планується  відзняти перші чотири серії. Після нового року зніматимуть ще чотири серії.

 

Серіал «Нюхач» не має замовників з телеканалів,  Film.ua знімає власним коштом «на свій ризик», а далі планує продавати. Права на показ першого сезону вже придбав російський «Первый канал», і , як писала «Детектор медіа»,  канал ICTV. Також,  серіал був проданий в інші країни.

 

За інформацією прес-служби кінокомпанії,  перший сезон «Нюхача» вже вийшов на каналах у Казахстані, де узяв частку вищу за середню каналу КТК, та Ізраїлю, де встановив рекорд перегляду 9-го каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал ICTV почне показ першого сезону «Нюхача» 11 листопада і позиціонує серіал як нового «Шерлока», подібного до культового проекту ВВС.

 

Нагадаємо,  головний герой вертикального детективного серіалу  «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен  розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він  може розказати усе про людину: що вона їла, з ким спала, чи є у неї алібі.

 

Режисер серіалу Артем Литвиненко, продюсер Віктор Мирський, виконавчий продюсер  Андрій Ризванюк, автори сценарію Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило Кьяро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY