detector.media
07.11.2013 13:51
«Едіпресс Україна» запустив iPad-версії журналів будівельно-інтер'єрної тематики
«Едіпресс Україна» запустив iPad-версії журналів будівельно-інтер'єрної тематики

7 листопада видавничий дім «Едіпресс Україна» випустив iPad-версії журналів «Viva!Decor», «Уютная квартира», «Приватный Дом», «Любимая Дача». Про це повідомляє прес-служба видавництва.

 

Додатки журналів можна скачати у AppStore. Нові планшетні випуски журналів будуть з'являтися в онлайн-магазині щомісяця, одночасно з надходженням у продаж друкованих видань. Роздрібна вартість примірників: «Viva!Decor» -  $1.99, «Уютная квартира» -  $0.99, «Приватный Дом» -  $1.99, «Любимая Дача» -  $0.99. Також на видання доступна підписка на 6 і 12 місяців.

 

Керівник напряму «Будівництво. Архітектура. Інтер'єр» Наталія Логінова переконана, що контент видань «Едіпресс Україна» є унікальним і не має аналогів в мережі.

 

«Цінність наших  видань будівельно-інтер'єрної тематики в тому, що ми пропонуємо читачеві унікальний контент, який він не зможе знайти в інтернеті. Це поради експертів, консультації фахівців, покрокові майстер-класи від професіоналів в сфері дизайну, декору та будівництва. Наше завдання - дати читачам  актуальні, достовірні і якісні матеріали в зручному для них форматі. Саме тому, для аудиторії, яка звикла отримувати інформацію онлайн, і були створені IPad-версії журналів», - сказала пані Логінова.

 

Нагадаємо, 29 серпня видавничий дім «Едіпресс Україна» випустив iPad-версію журналу «Viva! Біографія».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY