detector.media
06.11.2013 17:45
Концерн РРТ погрожує з 8 листопада вимкнути трансляцію рекламних блоків Першого національного
Концерн РРТ погрожує з 8 листопада вимкнути трансляцію рекламних блоків Першого національного

Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення з 00:00 годин 8 листопада припинить трансляцію програм Національної телекомпанії України (Перший національний) поза межами державного замовлення. Відповідне повідомлення розміщено на сайті Концерну РРТ.

 

«У зв'язку з тим, що Національною телекомпанією України (НТКУ) з незрозумілих причин відмінено процедуру закупівлі телекомунікаційних послуг у Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення поза межами державного замовлення, та на виконання вимог Держфінінспекції України щодо усунення порушень вимог чинного законодавства України, зокрема Господарського кодексу України, Закону України «Про телекомунікації», починаючи з 00:00 годин 8 листопада 2013 року, Концерном РРТ буде припинено трансляцію програм НТКУ («Перший Національний») поза межами державного замовлення (рекламні блоки)», - йдеться в повідомленні.

 

Разом з тим КРРТ надаватиме в повному обсязі послуги в межах державного замовлення.

 

КРРТ наголошує, що на сьогодні, незважаючи на численні доручення керівництва уряду, надані Держкомтелерадіо договори-доручення між Концерном РРТ та НТКУ, не врегульовано взаємовідносини щодо надання телекомунікаційних послуг у порядку, встановленому чинним законодавством.

 

КРРТ пропонує керівництву НТКУ невідкладно врегулювати проблемне питання.

 

Т.в.о. гендиректора НТКУ Олександр Пантелеймонов обмежився коротким коментарем «Детектор медіа»: «До кінця року всі фінансові зобов'язання перед Концерном РРТ буде виконано».

 

Така ситуація між НТКУ і КРРТ складається не вперше. КРРТ і раніше через заборгованість погрожував НТКУ вимкненням сигналу і навіть вимикав на кілька годин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY