detector.media
06.11.2013 15:28
Сценарій «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал
Сценарій  «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал

Сценарій для Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» («Дитяче Євробачення»), що проходитиме у Києві 30 листопада, напише  британський письменник і сценарист Алекс Воррал. Про це повідомляє прес-служба Першого національного, який транслюватиме конкурс в Україні.

 

Алекс Ворралл  пише сценарії для телевізійних програм, раніше він очолював відділ розвитку компанії «Granada New York» та «MTV UK&International».

 

Як повідомляє прес-служба Першого національного, пан Воррал працював над сценаріями, церемонії вручення нагород MTV International «Europe Music Awards», британського реаліті-шоу «Зроблено в Челсі» (Made in Chelsea), що здобуло премію BAFTA і отримало Європейську музичну нагороду MTV, серіалу для BBC3 «The Nigel Paradox», американського серіалу «The Smoking Gun», комедійного серіалу «Вдома з Грегом і Расселлом» (Staying in with Greg and Russell) виробництва BBC3.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору.

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY