detector.media
06.11.2013 14:57
Андрій Данилевич повертається на «Інтер» (ОНОВЛЕНО)
Андрій Данилевич повертається на «Інтер» (ОНОВЛЕНО)

Телеведучий Андрій Данилевич переходить з телеканалу «Україна» на «Інтер». Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі каналу. Ведучий переходить на «Інтер» з 9 грудня. На запитання ТК, на яку позицію та чи вестиме він підсумковий тижневик «Подробности недели», в прес-службі пообіцяли всі подробиці повідомити згодом.

 

На каналі «Україна» пан Данилевич із весни 2011 року веде підсумковий тижневик «События недели». До цього, з травня 2010-го, він вів на «Україні» політичне ток-шоу «Відкритий доступ».

 

До приходу на канал «Україна» Андрій Данилевич працював на «Інтері», звідки пішов після звільнення генерального продюсера Ганни Безлюдної у вересні 2009-го. На «Інтер» він прийшов навесні 2007 року вести випуск новин о 17:20. Із серпня 2008 року вів підсумкову програму «Подробиці тижня». Восени 2008 року разом з Юлією Литвиненко почав вести спецвипуски «Свободи на "Інтері"». Згодом став постійним ведучим, а з весни 2009-го- єдиним ведучим «Свободи на "Інтері"».

 

До «Інтера» пан Данилевич працював ведучим на «1+1» і К1.

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал «Інтер» залишив ведучий тижневика «Подробности недели» Євген Кисельов. Нині підсумкову інформаційно-аналітичну програму веде колишній власкор «Подробностей» Дмитро Анопченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY